Nieuwe gebruiker

Registreer en ontdek hier een wereld van voordelen !

Dit e-mailadres is reeds geregistreerd bij ons. Normaal kan je inloggen met dit e-mailadres en je eerder gekozen wachtwoord. Weet je je wachtwoord niet meer? Vraag het dan snel opnieuw aan! Indien je nog problemen ondervindt, neem dan contact op via helpdesk@meritsandbenefits.be en wij helpen je zo snel mogelijk verder!

Maak hieronder een keuze uit een van onze pakketten om u hiervoor te registreren. Klik op het vraagteken voor meer info over een bepaald pakket te tonen.


Question

35 € - Standaardpakket


Question

5 € - Kennismakingsaanbod


Registreer je op www.mijnkorting.be


Kies uw pakket *
E-mailadres*:  
Bevestig je e-mailadres*:  
Kies je wachtwoord*:  
Bevestig je wachtwoord*:  

Taal*:  

Geslacht*:  
Ik ben een man    Ik ben een vrouw 
Voornaam*:  
Naam*:  
Geboortedatum:  Land:
Postcode*:  Gemeente*: 
Straat:  Straat en nr.*:
Huisnummer*: Telefoon: 
Fax: 
Mobiel: 
 
Algemene voorwaarden - De voordelen worden enkel toegestaan op vertoon van gepersonaliseerde Merits & Benefits lidkaart en/of geprinte kortingsbon. Let op: sommige handelaars kennen enkel en alleen het voordeel toe op vertoon van de geprinte kortingsbon. - De Merits & Benefits lidkaart en/of de geprinte kortingsbon moet voorafgaand aan de aankoop getoond worden. De handelaar heeft het recht om anders de korting te weigeren. - De kortingen en voordelen gelden enkel bij handelszaken die vermeld staan op deze website. De koop moet ook binnen de termijn van de geldigheidsduur plaatsvinden. - De kortingen zijn niet geldig in combinatie met andere kortingsacties en speciale tarieven. De kortingen zijn niet inwisselbaar tegen contant geld. Slechts 1 bon/korting per persoon. De kortingen in de rubriek kleding zijn niet geldig tijdens de wettelijke sperperiodes en gedurende de solden. - De korting kan geweigerd worden bij handelaars die in tussentijd zijn overgenomen of van eigenaar zijn veranderd. - Merits & Benefits NV heeft geen enkele verantwoordelijkheid voor de interactie tussen de aangesloten leden en de handelaars die via de website promotie voeren of goederen en diensten aanbieden.
  Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden

Bekijken en afdrukken
 

simple_captcha.jpg
(typ de code over)